New Member Area Are you new? WELCOME! Check in, tell us about yourself and your ride.

New to forum.

  #1  
Old 07-12-2007, 01:18 PM
Thread Starter
Join Date: Jul 2007
Location:
Posts: 6
Default New to forum.

Hello all I'm new to all this forum stuff, And I'm in DESPRATE need of help.I have a 99 Tahoe and a 91 Chevy shortwide, It has power pulleys, power tower, a super chip, and dumped flowmasters.and i'm having trouble with it. It just started to cut out at shift points or higher rpms, the tach would jump from 1 to 2500 rpm and higher. I had the iginition module tested 4 times and it has come back good, I replaced the pickup coil,new cap and now it's running much worse than before (horrible) The timming is dead on and when the timming wire is unplugged it runs perfect but when I plug it back in and restart the truck it goes to crap, popping, backfiring and almost sounds like the motor is under a strain to run, I am usining a Snapon timming light and it shows the rpms jumping from 880 to 3900 all in between. I have even put the factory chip back in and it makes no difference! Can anyone please help me??? Thanks for any help you can give me.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Dluv35
New Member Area
7
07-31-2010 01:16 PM
2009silverado
New Member Area
2
12-19-2009 05:47 PM
bakeray
New Member Area
0
05-05-2006 07:36 AM
3v22709
New Member Area
0
04-01-2005 04:38 PM
chevy dude
General Motors Tech
0
01-09-2005 07:30 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: New to forum.


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.