Help needed - Truck Forums


Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 06-18-2017, 01:10 PM
Beginner
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 1
Default Help needed

I currently bought a 95 Chevy with the 4.3 tbi. Since I bought it I have tried to get it running better. I put new distributor cap, rotor, plugs,wires, new map sensor, new engine coolant temp sensor. It doesn't have any vacuum leaks. It will not idle if you have the map sensor electronic connection plugged in. If you unplug it it will idle fine but is very sluggish going down the road. It threw codes 13 and 34 which is O2 and map sensor low voltage since it was unplugged. The guy before me took out the 02 sensor and welded a piece of metal in replacement. The EGR valve is free and not stuck open. I have tried 4 different computers in it so it isn't that. The exhaust seems to not be plugged up as it come out pretty good. Anybody have any ideas? If so plz help
Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help needed Dmof Toyota Tacoma 1 02-14-2012 02:13 PM
Rim help needed with photos please c if u can help. Whitaker24 Chevy Silverado/ GMC Sierra Forum 0 09-06-2011 08:13 PM
severe help needed ace_ Dodge Dakota Forum 0 05-25-2009 02:31 PM
Help needed: "Gasket" on CPU SouthBayZ71 Chevy Silverado/ GMC Sierra Forum 21 08-09-2007 03:36 PM
HELP TIRES NEEDED?? JSMConstruction Off Road 4 10-02-2005 12:40 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:42 AM.