Ford F-150 Forum Discuss the Ford F-150 here.

86 electrical problem...

  #1  
Old 12-07-2008, 07:30 AM
Thread Starter
Join Date: Dec 2008
Posts: 2
Default 86 electrical problem...

i have an 86 f-150 with a dumb problem.. My taillight socket was bad, causing my signal lights not to work, due to the fact that there is a ground wire going into the socket. I replaced it. Now, the bulb acts as if it isnt in there all the way. If i take the taillight off, take out the bulb and push down on it, everything will work. but as soon as i take pressure off of it, only my taillights would work. A little help please
 
  #2  
Old 12-11-2008, 02:23 PM
Join Date: Feb 2008
Location:
Posts: 41
Default RE: 86 electrical problem...

Little confused about your problem..Is it grounding out?
 
  #3  
Old 12-16-2008, 06:43 AM
Member
Join Date: Dec 2008
Location:
Posts: 55
Default RE: 86 electrical problem...

Try to check on loose wiring...
This may have cause your problem...
Or you can also check if the bulb is still fine...
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
sickshoesbrah
General Motors Tech
2
03-09-2007 06:26 PM
chevyguy#1
General Motors Tech
3
02-25-2007 04:45 PM
Mcfish
Chevy Silverado/ GMC Sierra Forum
0
11-30-2006 12:46 AM
quadracer
General Motors Tech
1
02-16-2006 08:41 PM
chrisselfz71
Chevy Silverado/ GMC Sierra Forum
2
11-15-2005 09:36 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 86 electrical problem...


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.