General Motors Tech Chevy tech talk within.

Suburban fuel problem

  #1  
Old 07-23-2006, 11:33 AM
Thread Starter
Join Date: Nov 2005
Location:
Posts: 15
Default Suburban fuel problem

I have a problem with the fuel delivery on a 98 4x4 suburban. Could not hear the pump running and no gas was getting to the EFI, so we lowered the tank and replace it. Heard it run twice and no more. Truck still won't start. I cracked the line at the engine side of the filter to see if there was presure and gas and there was and I expected that after the presure was released that the pump would run again, but it doesn't seem to be. Any ideas would be great. I've received great help from very savy people on this form before so I'm reaching out again.

thanks all,
nowhereman
 
  #2  
Old 07-23-2006, 10:36 PM
Thread Starter
Join Date: Nov 2005
Location:
Posts: 15
Default RE: Suburban fuel problem

problem resolved, can you believe the new pump was bad? We replaced the filter, still nothing, then we dropped the tank and checked voltage, it's ok, removed pump and put 12v across the pump and nothing. Took it back, got another one and tested it 1st this time. Burb is running great.
Sometimes just posting makes one feel better, kinda like sharing the pain.

thx,
nowhereman out
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
janubibi
Commercial Trucks
0
10-21-2009 01:32 AM
knewbomb
General Motors Tech
3
08-28-2009 09:46 AM
conroy
General Motors Tech
0
11-25-2007 02:57 PM
mquality55
Automotive Parts for sale
0
01-18-2007 01:19 PM
toppint1
Chevy Silverado/ GMC Sierra Forum
7
10-04-2006 04:06 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Suburban fuel problem


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.